13 Eylül 2009 Pazar

BU TAKIM BU SENE GENE ŞAMPİYON!!

Tüm gözler Ali Sami Yene çevrilmişti. Herkes takımımızın beklenen patlamayı yapıp çok şişirilen Galatasaray'ın havasını almasını bekliyordu. Nitekim kadro sahaya çıkınca şoke olmuştuk inanılmaz bir şekilde forvetsiz oynamak için ısrar eden ve oyunucuları yerinde ve zamanında kullanmayan bir hoca ile karşı karşıyaydık.üstelik kalede 4 hafta sakatlıkla boğuşan bir kaleci vardı.takımın mücadele gücü muhteşemdi. 4. dakikada yediğimiz gol bile bizi oyundan koparmamıştı. ama eksik olan bir şeyler vardı. oda forvetlerdi.forvet oynaması gereken Nihat bir şut bile atamazken gol fakiri Serdar maçtaki neredeyse tüm pozisyonlarımızı bozuk para misali harcamıştı.oyuna sonradan giren Bobo ve Holosko da kaleye oldukça uzak oynayarak sanki gol atmamak için oynuyormuş gibi ilginç bir takım ve hoca izlettirdi herkese. Millet takıma futbolculara yerleştiriyor. Ağzı olan yorumcu kalemi olan yazar oluyor biranda yıpratma çalışması başlıyor..

İnanç herşyi başarmamızı sağlar.. Biz inanıyoruz hoca inanıyor,futbolcu inanıyor..hoca 8. haftayı taraftar puanı futbolcu seriyi bekliyor...orda burda konuşanlarda şu takım çöksede giydirsek diye bakıyor..

İnaç diyorki her yıl olduğu gibi gene Beşiktaş millete giydirecek ve diyoruz ki inanın çocuklar çocuklar inanın.. Her konuşana değil mücadele edenlere bakın..

BU TAKIM BU SENE SÖKE SÖKE ŞAMPİYON!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Widget by LinkWithin